openbare percussieworkshop met martin gort op 8 april

25

Jaar Jazzwerkplaats: een Jazzyleum! Kom naar de jazzwerkplaatsdag in de Mengfabriek op 8 april en doe mee met één van de openbare workshops.

2017 is een bijzonder jaar voor de Jazzwerkplaats. In 1992 heeft Jeroen Doomernik het initiatief genomen tot wat kort daarna officieel de Stichting Jazzwerkplaats is geworden. Met andere woorden,
in 2017 bestaan we 25 jaar! We gaan het vieren op 8 april, dan is iedereen welkom in de Mengfabriek. Een jazzwerkplaatsdag met openbare workshops, een masterclass, presentaties en optredens.

Martin Gort geeft een knallende percussieworkshop voor iedereen in de Mengfabriek die herrie wil maken. Dit is je kans om je handen uit de mouwen te steken op een conga, een bel, een woodblock of een ander slaginstrument uit de koker van Martin. Iedereen mag meedoen, hoe meer deelnemers hoe beter! Geen muzikale ervaring vereist.

Meedoen aan de workshop is gratis, inschrijven is voor deze workshop niet nodig. Kom op 8 april naar de Mengfabriek en breng zo veel mogelijk mensen mee! Houd het blokkenschema op de homepage in de gaten voor het tijdstip van aanvang van de workshop. Voor vragen: mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Houd het blokkenschema op de homepage in de gaten voor de aanvangstijden van de workshops! Er kan nog iets veranderen.

0