11/01/’23 WORKSHOP LATINJAZZ, CUBOP & MAMBO O.L.V. GERRIT JAN BINKHORST

L

atinjazz, Cubop en Mambo combineren Jazz en Cubaanse muziek.
Deze workshop is een vervolg op de serie van 2022. Er wordt doorgegaan met afwisselende arrangementen met veel stuwende tumbao’s en guajeo’s en biedt ruimte voor solisten! Er is veel aandacht voor timing en opvatting van de markante Cubaanse ritmes.

Factsheet

Start: woensdag 11 januari 2023
Repetities: op woensdag 11, 18 en 25 januari; en op woensdag 1, 8 en 15 februari van 20:00u tot 22:15u. op onze locatie in de Mengfabriek aan de Tramkade no. 26.
Niveau: gemiddeld, voor alle instrumentalisten. We gaan ervan uit dat je handig op je instrument bent, en comfortabel noten kunt lezen.
Deelnamekosten: € 140,- (voor iedereen <21 jaar bedragen de deelnamekosten € 115,70)

Na inschrijving ontvang je per mail een reactie. Zodra de bezetting van de workshopband in grote lijnen bekend is, laten we je weten of je meespeelt! Snel inschrijven helpt altijd.

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Workshopleider G J Binkhorst is gespecialiseerd in Latijns Amerikaanse muziek als fluitist en saxofonist in ondermeer de Cubop City Bigband en Rumbata. Als componist, arrangeur en dirigent leidt hij vele groepen waaronder Mambo Choc, de Bucket Bigband, de Vossius Bigband en Sorrindo.

Arrangementen met veel stuwende tumbao’s en guajeo’s en ruimte voor solisten!

0