Op deze pagina vindt je het antwoord op vragen die ons vaker gesteld worden over het volgen van een workshop.

Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats in de Mengfabriek, aan de Tramkade no. 26 in ‘s-Hertogenbosch.

Nee, een workshop bij de Jazzwerkplaats bevat geen individuele les over de beheersing van je instrument. Je gaat gedurende een aantal bijeenkomsten spelen in een groep en je kunt er op rekenen dat je veel gaat leren over wat daar voor nodig is. Verder wordt ook veel aandacht besteed aan de interpretatie van de te spelen muziek.

Het is van belang dat je vaardig noten kunt lezen en geen problemen hebt met vinden van de juiste noten / akkoorden op je instrument. Het zal nodig zijn om thuis te studeren dus zorg ervoor dat je daar ook tijd voor hebt. Dat verhoogt het plezier en het rendement van de workshop. Als de workshop een publieke uitvoering kent, dan is het logisch dat je dan ook kunt. Verder verwachten we dat je alle bijeenkomsten van de workshop aanwezig kunt zijn.

Kun je nog niet (goed) improviseren? Geen enkel probleem! Daar wordt aandacht aan besteed.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je vrijwel onmiddellijk een e-mail waarin staat dat we je gegevens hebben ontvangen. Dat is nog geen definitieve bevestiging van deelname. Deze volgt in een tweede mail. Ontvang je de eerste e-mail niet, kijk dan eerst in je Ongewenste E-mail of Spam map van je e-mailprogramma. Ook de tweede definitieve bevestiging zal je dan niet goed bereiken.

In het geval dat je geen bevestigingen ontvangt, verwachten wij dat je contact met ons opneemt via dit e-mailadres: info@jazzwerkplaats.nl . Wij kunnen helaas niet controleren of onze bevestigingsmails altijd aankomen. Ontvang je geen e-mail van ons en neem je geen contact met ons op, dan behouden wij ons het recht voor de deelnemersbijdrage van je rekening af te schrijven, ook als je niet verschijnt op de workshop. Dat willen we natuurlijk voorkomen dus mail ons als er een probleem optreedt!

0