Op deze pagina vindt je het antwoord op vragen die ons vaker gesteld worden over het volgen van een workshop.

Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats in de Mengfabriek, aan de Tramkade no. 26 in ‘s-Hertogenbosch.

Nee, een workshop bij de Jazzwerkplaats bevat geen individuele les over de beheersing van je instrument. Je gaat gedurende een aantal bijeenkomsten spelen in een groep en je kunt er op rekenen dat je veel gaat leren over wat daar voor nodig is. Verder wordt ook veel aandacht besteed aan de interpretatie van de te spelen muziek.

Het is van belang dat je vaardig noten kunt lezen en geen problemen hebt met vinden van de juiste noten / akkoorden op je instrument. Het zal nodig zijn om thuis te studeren dus zorg ervoor dat je daar ook tijd voor hebt. Dat verhoogt het plezier en het rendement van de workshop! Verder verwachten we dat je alle bijeenkomsten van de workshop aanwezig kunt zijn. Als de workshop wordt afgesloten met een presentatie, dan is het logisch dat je dan ook kunt.

Kun je nog niet (goed) improviseren? Geen enkel probleem! Daar wordt aandacht aan besteed.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestiging per e-mail waarin staat dat we je gegevens hebben ontvangen. Dat is nog geen definitieve bevestiging van deelname. We moeten rekening houden met de bezetting binnen de workshopgroep; zodra die bekend is kunnen we de deelnemers een bevestiging sturen.

In het geval dat je geen bevestigingen ontvangt, kun je contact opnemen via dit e-mailadres: info@jazzwerkplaats.nl. Dan kijken we wat er aan de hand is.

0