Op deze pagina vindt je het antwoord op vragen die ons regelmatig gesteld worden met betrekking tot het volgen van een workshop.

Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats in onze ruimte in de Mengfabriek, aan de Tramkade no. 26 in ‘s-Hertogenbosch.

Nee, een workshop bij de Jazzwerkplaats is geen individuele les over de beheersing van je instrument. Je gaat gedurende een weekend of aantal bijeenkomsten spelen in een groep en je kunt er op rekenen dat je daarbij veel gaat leren. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de interpretatie van de te spelen muziek.

Het is van belang dat je vaardig noten kunt lezen en makkelijk de juiste noten / akkoorden op je instrument kunt vinden. Bij workshopseries kan het nodig zijn om tussendoor thuis te studeren, dus zorg dat je daar ook tijd voor maakt. Dat verhoogt het plezier en het rendement van de workshop! Verder verwachten we in principe dat je alle bijeenkomsten van de workshop aanwezig kunt zijn. Vaak worden de workshops afgesloten met een presentatie, dan is het logisch dat je dan ook kunt.

Kun je nog niet (goed) improviseren? Geen enkel probleem! Daar wordt aandacht aan besteed.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestiging per e-mail waarin staat dat we je gegevens hebben ontvangen. Dit is meestal nog geen definitieve bevestiging van deelname. We moeten namelijk rekening houden met de bezetting binnen de workshopgroep; zodra die (in grote lijnen) bekend is kunnen we de deelnemers een bevestiging sturen.

In het geval dat je geen bevestiging ontvangt, kijk dan even in je spam. Als je daar ook geen bericht ziet, kun je contact opnemen via dit e-mailadres: info@jazzwerkplaats.nl. Dan kijken we wat er aan de hand is.

0