Junior Jazz Academy

De Junior Jazz Academy is de Jazzwerkplaats jongeren bigband voor jonge ambitieuze muzikanten in de leeftijd van ongeveer 14 tot 18 jaar, die voldoende vaardigheid hebben op hun instrument en die willen leren samenspelen en ook durven te improviseren. Er wordt swingende muziek gespeeld in allerlei stijlen met leuke en soms pittige arrangementen. Er is professionele leiding en de band treedt regelmatig op!

De Junior Jazz Academy repeteert om de twee weken op zondagochtend van 11.00 tot 12.45 uur bij de Jazzwerkplaats op de Tramkade. Ben je geïnteresseerd en zou je een keer mee willen doen? Stuur snel een mailtje naar info@jazzwerkplaats.nl.

Net als de Jazz Academy is de Junior Jazz Academy een initiatief van de Bossche musicus en muziekinitiator Jeroen Doomernik vanuit Stichting Jazzwerkplaats Den Bosch. Doomernik leidt en coacht de groep op structurele basis, met ondersteuning van enkele jonge (Bossche) professionals die studeren aan conservatoria in het land. Jeroen Doomernik: ‘Het is belangrijk jongeren die serieus bezig zijn met muziek maken zo veel mogelijk te stimuleren. Daarnaast willen we voor jonge, talentvolle muzikanten een brug te slaan tussen het reguliere muziekonderwijs en opleidingen zoals het conservatorium.’

0