Junior Jazz Academy

De Junior Jazz Academy is bedoeld voor muzikanten tussen de 13 en 17 jaar die voldoende vaardigheid hebben op hun instrument en die willen leren samenspelen en improviseren. De groep geeft regelmatig concerten. Doel is om daarnaast minstens eenmaal per jaar deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma met steden als Trier, waar een weekend lang concerten worden gegeven.

Net als de Jazz Academy is de Junior Jazz Academy een initiatief van de Bossche musicus en muziekinitiator Jeroen Doomernik vanuit Stichting Jazzwerkplaats Den Bosch. Doomernik leidt en coacht de groep op structurele basis. Jeroen Doomernik: ‘Het is belangrijk jongeren die serieus bezig zijn met muziek maken zo veel mogelijk te stimuleren. Daarnaast wil ik voor jonge, talentvolle muzikanten een brug te slaan tussen het reguliere muziekonderwijs en opleidingen zoals het conservatorium.’

De tweewekelijkse repetities vinden plaats bij de Jazzwerkplaats op het terrein van de Mengfabiek, Tramkade 26 in ‘s-Hertogenbosch.¬†Voor meer informatie en / of vragen: stuur een e-mail naar info@jeroendoomernik.nl.

0