19/03/’24 DE ZANGWERKPLAATS O.L.V. INEKE VANDOORN (VOL)

O

nder leiding van Ineke Vandoorn wordt de Jazzwerkplaats in maart en april een Zangwerkplaats voor open geesten. Vijf avonden lang komt er muzikaal van alles voorbij en wordt er naar hartenlust gezongen, risico genomen, gelachen en hard gewerkt.

De Zangwerkplaats is bij uitstek geschikt voor zangers die:
– zin hebben in meerstemmige samenzang (je moet dus goede oren hebben);
– daarnaast ook best even alleen durven te zingen;
– het leuk vinden om dingen uit te proberen en nieuwe dingen te leren;
– misschien een beetje ambitieus zijn;
– tegelijkertijd plezier willen hebben en nieuwsgierig zijn.

Samenvattend in een aantal kernwoorden: samenzang, luisteren, improviseren, klank maken, bewegen, stukken instuderen (bijv. een ritmisch Braziliaans stuk).

Factsheet

Start: dinsdag 19 maart 2024
Repetities: wekelijks op dinsdagavond van 19 maart t/m 16 april van 20:00u tot 22:00u (data: 19, 26 maart, 2, 9, 16 april), op onze locatie in de Mengfabriek aan de Tramkade no. 26.
Afsluiting: een korte presentatie tijdens de laatste bijeenkomst, op dinsdag 16 april op de Tramkade.
Niveau: gemiddeld tot gevorderd.
Deelnamekosten: € 95,- (voor deelnemers jonger dan 21 jaar bedragen de kosten 78,50 euro)

LET OP: het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst via info@jazzwerkplaats.nl

Ineke Vandoorn heeft een hele eigen stijl van zingen ontwikkeld waarbij ze persoonlijke teksten combineert met klankrijke improvisaties. Ze maakte 13 cd’s en treedt over de hele wereld op, veelal samen met gitarist Marc van Vugt. Onlangs voerde dit duo in samenwerking met de Jazzwerkplaats het Soundmakersproject uit. Ineke is gek op alles wat met de stem te maken heeft en een expert op haar gebied. Haar boek ‘Professioneel Zingen voor Iedereen’ is al jaren het meest verkochte boek over zang in Nederland en de Engelse versie wordt in heel Europa en Canada o.a. op universiteiten gebruikt.

www.inekevandoorn.com

Naar hartenlust zingen in de Zangwerkplaats

0