A Capella Vocal Group ‘The Vocal Stop’

H

ou jij ook zo van O-g3ne, Pentatonix en Beyoncé? Ben je tussen de 12 en 25 jaar oud en ambitieus genoeg om actief aan je zangskills te werken? Op 10 mei begint bij de Zangwerkplaats de tweede reeks van a capella vocalgroup ‘The Vocal Stop’ onder leiding van Pleun van Dieren. 

De zanggroep komt 5 sessies bij elkaar. We gaan aandacht besteden aan meerstemmig zingen, performance en samen ontdekken wat we allemaal met een nummer kunnen doen. Kortom, je krijgt de kans kennis te maken met veel aspecten van het vak!

We sluiten af met een presentatie op hét jazzfestival van Den Bosch ‘Jazz In Duketown’! De Jazzwerkplaats heeft daar een eigen podium en naast een andere workshopgroep zullen wij onze nummers ten gehore brengen.

Pleun van Dieren, zangeres en vocal coach, zingt sinds haar zestiende jaar en heeft onder meer een opleiding aan het het conservatorium in Arnhem gevolgd. Naast jazz houdt ze van pop, funk, fusion en soul. Ze arrangeert zelf en geeft op vele locaties les. Ze is enthousiast en ze inspireert! Kijk voor meer informatie op: http://www.pleunvandieren.nl/

The Vocal Stop, een a capella vocal group voor ambitieuze zangers!

Factsheet

Start: woensdag 10 mei 2017

Repetities: op woensdag 10,17, 24, 31 mei; van 19:30u tot 21:15u in de Mengfabriek, Tramkade 26 in ‘s-Hertogenbosch

en een generale repetitie op vrijdag 2 juni om 17.00u

Afsluiting: een presentatie op het Jazzwerkplaats amateurpodium op Jazz-In-Duketown op 3 juni van 14:00u tot 14:30u.

Niveau: zangervaring is fijn, maar ambitie is noodzakelijk!

Deelnamekosten: € 78 voor 5 sessies en de presentatie op Jazz in Duketown. 

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

0