a capella zangworkshop The Vocal Stop

H

ou jij ook zo van O-g3ne, Pentatonix en Beyoncé? Ben je tussen de 13 en 21 jaar oud en ambitieus genoeg om actief aan je zangskills te werken?

Op 1 februari begint bij de Zangwerkplaats de a capella vocalgroup ‘The Vocal Stop’ onder leiding van Pleun van Dieren. De zanggroep komt 5 sessies bij elkaar. We gaan aandacht besteden aan meerstemmig zingen, performance en samen ontdekken wat we allemaal met een nummer kunnen doen. Kortom, je krijgt de kans kennis te maken met veel aspecten van het vak!

Na de vijfde sessie houden we een presentatie voor je ouders en vrienden om te laten zien waar we aan gewerkt hebben.

Factsheet

Start: woensdag 1 februari 2017

Repetities: op woensdag 1, 8, 15, 22 februari en op woensdag 1 maart van 19:30u tot 21:15u in de oude Mengvoederfabriek de Heus, ‘De Tramkade’. Over de exacte locatie ontvang je meer informatie na de aanmelding.

Afsluiting: een presentatie op woensdag 8 maart 2017

Niveau: zangervaring is fijn, maar ambitie is noodzakelijk! Geef voor deze workshop op het inschrijfformulier (onder ‘jaren ervaring’) s.v.p. je leeftijd op.

Deelnamekosten: € 68,75 voor 6 sessies (inclusief de presentatie).

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Pleun van Dieren, zangeres en vocal coach, zingt sinds haar zestiende jaar en heeft onder meer een opleiding aan het het conservatorium in Arnhem gevolgd. Naast jazz houdt ze van pop, funk, fusion en soul. Ze is bezig met verschillende projecten, arrangeert zelf en geeft op vele locaties les. Ze is enthousiast en ze inspireert! Kijk voor meer informatie op: http://www.pleunvandieren.nl/

Ben je tussen de 13 en 21 jaar oud en ambitieus genoeg om actief aan je zangskills te werken?

0