10/07/’21 workshopdag ‘Cuba, Brazil! – latin ritmes en zonnige jazzklanken o.l.v. Gerrit Jan Binkhorst

D

eze zomer vraagt om vrolijke, swingende jazz met een Cubaanse of Brasiliaanse twist! Genieten van latin ritmes met verfijnde jazzharmonie. Middels zonnige arrangementen gaan we ons verdiepen in het ensemblespel en soleren in clave, baiao en samba!

Factsheet

Start: zaterdag 10 juli 2021
Repetities: op zaterdag 10 juli 2021 staat om 10:00u de koffie klaar. Repetitie van 10:15u tot 17:00u; bij de Jazzwerkplaats in de Mengfabriek, Tramkade 26 te Den Bosch.
Van 12:00u tot 13:00u onderbreken we de workshop voor een lunchpauze en kunnen de deelnemers een kijkje nemen en wat eten op de Tramkade.
Afsluiting: kleine buitenpresentatie om 16:00u op de binnenplaats voor de Jazzwerkplaats.
Niveau: Gemiddeld
Deelnamekosten: € 50,- per persoon. Voor deelnemers jonger dan 21 jaar: € 41,32.

Workshopleider Gerrit Jan Binkhorst (1958), jong begonnen op fluit, speelde rock&roll en jazzrock in schoolbandjes en Bachsonates in huiskamerbarokensembles. Hij heeft jazzsaxofoon gestudeerd op het conservatorium te Den Haag en specialiseerde zich daarna in Latijns Amerikaanse muziek. G.J. heeft veel getourd in oa Colombia, de Antillen en Suriname.

Op het moment speelt hij in Rumbata, the Cubop City Bigband, Sorrindo en The Amsterdam Brasiljazz Quintet. Naast zijn speel- les en workshoppraktijk componeert en arrangeert hij voor diverse ensembles, bigbands en orkesten.

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Swingende latinjazz met een Cubaanse of Brasiliaanse twist!

0