Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De ZomerJazzwerkplaats: een buitenconcert van het Zuid Nederlands Workshop Orkest (ZNWO)

5 juli 2021 @ 20:00 - 21:00

Het Zuid Nederlands Workshop Orkest (ZNWO) is een workshop-orkest voor jonge ambitieuze musici van 15 tot 25 jaar, in 2018 opgestart naar een initiatief van Paul van Kemenade en Jeroen Doomernik in navolging van het roemruchte Brabants Leerorkest (1979-1984).

Het was destijds ook een leerorkest, voortgekomen uit de vele jazzworkshops die van Kemenade gaf in de Brabantse steden. In die bezetting speelden toen (nog jonge) musici als Eric Vloeimans, Pieter Bast, Koos Janssens, Eric Oly, Jeroen Doomernik e.a. die later allemaal een mooie eigen carrière hebben opgebouwd.

Het ZNWO project is een samenwerking van Stichting Paul van Kemenade Foundation en de Stichting Jazzwerkplaats. Repetities vinden tweewekelijks plaats bij de Jazzwerkplaats Den Bosch en de groep treedt regelmatig op op podia en festivals in het land.

In de huidige bezetting spelen:
Anouk Braakhuis – altsax, Dirk Hooijer – trompet, Sijmen Kroot – trompet, Eva van der Sterren – viool, Jan Lobee – tenorsax, Rik van der Made – bariton sax, Andries Zwart – trombone, Jelle Willems – piano, Rik Jasker  – gitaar, Jakko Akkermans – drums, Kees van Schijndel – basgitaar

Gegevens

Datum:
5 juli 2021
Tijd:
20:00 - 21:00

Organisatoren

De Jazzwerkplaats
Foundation Paul van Kemenade

Locatie

De Jazzwerkplaats
Tramkade 26
's-Hertogenbosch, 5211 VB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
0
Gereserveerd: 11 / 45

Registraties zijn gesloten voor dit evenement