Zangworkshop Gospel Tunes & Pop Songs o.l.v. Anne den Boer

J

e bent Anne den Boer misschien al eerder tegen gekomen bij een zangworkshop van de Jazzwerkplaats, of tijdens een optreden in de Willem Twee-concertzaal in Den Bosch. Zij begeleidt dit jaar de zangworkshop Gospel Tunes & Pop Songs waarin wordt toe gewerkt naar een optreden op Jazz in Duketown! Anne: ‘Samen zingen is fantastisch! Met de groep werken we aan klank en harmonie met herkenbare ‘bluesy’ gospels en popnummers . Uiteraard komt de nodige techniek aan bod en leer ik je om jouw stem op een goede manier te gebruiken. Tijdens workshops is het leuk te zien wat samen zingen met iedereen doet. Of je nou wel of geen ervaring hebt, zingen doen we samen en je staat er dus nooit alleen voor.’

Factsheet

Start: vrijdag 23 maart 2018
Repetities: op vrijdag 23 en 30 maart; vrijdag 6, 13, 20 april; vrijdag 4 en 11 mei van 20:00u tot 22:15u op onze locatie in de Mengfabriek aan de Tramkade no. 26.
Afsluiting: een korte repetitie en een optreden op Jazz in Duketown op 20 mei, tijdstip wort nog bekend gemaakt.
Niveau: voor beginnende en gevorderde zangers en zangeressen met lef
Deelnamekosten: € 145,-

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Zangeres Anne den Boer is opgeleid aan het Conservatorium Codarts te Rotterdam in de richting zang Jazz. Hier heeft zij zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren docent en uitvoerend muzikant. Ze treedt op met haar eigen band onder de naam ‘Beryl Anne’, zingt mee als backing vocalist in meerdere projecten en bigbands en schrijft haar eigen nummers. In 2015/2016 studeerde zij in Londen op The Guidlhall School of Music & Drama waar zij lessen volgde bij o.a. Liane Carroll en Linda Hutchison en maakte zij deel uit van het Jazz Choir o.l.v. Scott Stroman. Afgelopen jaar heeft Anne meerdere koren begeleid, waaronder in de Jazz Werkplaats en geeft ze bandcoaching en songwriting workshops door het hele land. 

Soundcloud: https://soundcloud.com/beryl-anne
Website: https://berylanne.com/

Bij deze workshop komt de nodige techniek komt aan bod en leer je jouw stem op een goede manier te gebruiken.

0