Workshop Masters of the Blues met Aron Raams

D

e blues heeft iets magisch. De blues is een gevoel. Een gevoel van triestheid, van onrust en van nooit thuiskomen, altijd verder moeten. Dat zit besloten in die drie magische akkoorden van de twaalfmatige blues, waarop duizenden bekende nummers geschreven zijn. Elk akkoord dwingt je het volgende akkoord uit de reeks te spelen. En zo ontstaat er iets oneindigs in elke blues.

Degene die je dat als geen ander kan uitleggen is onze gastdocent en gitarist Aaron Raams. De workshop Masters of the Blues is bedoeld voor alle instrumenten. Als gitarist zal het je alleen niet verbazen dat er méér gitaristen meedoen aan deze workshop.

Aron Raams is componist, muzikaal leider, producer en gitarist van de loungeband Gare du Nord. Hij speelt in onder meer ‘A Traveller’s Tale’ met Eric van der Westen en in Vinnie Vibes. (www.aronraams.nl)

Factsheet

Start: donderdag 12 januari 2017
Repetities: op donderdag 12, 19 en 26 januari; op donderdag 2, 9, 16 en 23 februari en op donderdag 9 maart van 20:00u tot 22:15u op onze locatie in de oude Mengvoederfabriek de Heus aan de Tramkade no. 26.
Afsluiting: een korte laatste repetitie vanaf 14:00u met aansluitend de uitvoering om 16:00u op zondagmiddag 12 maart, op de Tramkade.
Niveau: gemiddeld-gevorderd
Deelnamekosten: € 125,-

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Instrumentale workshop Masters of the Blues onder leiding van Aron Raams

0