JUNIOR JAZZ ACADEMY

D

De Junior Jazz Academy

Een waanzinnig leuke jongeren bigband!
De Junior Jazz Academy is een superleuke band met jonge ambitieuze muzikanten in de leeftijd van ongeveer 14 tot 17 jaar die het leuk vinden om samen te spelen, hun instrument goed beheersen en misschien ook nog durven te improviseren. Er wordt swingende muziek gespeeld in allerlei stijlen met leuke en soms pittige arrangementen. Er is professionele leiding en de band treedt regelmatig op.
Als het je leuk lijkt om mee te doen stuur dan snel een mailtje naar info@jazzwerkplaats.nl. We kijken of we een plekje in de band hebben en nemen dus altijd contact met je op. Een keertje uitproberen mag natuurlijk ook altijd hoor! En mocht je meer geïnteresseerde muzikanten weten dan zijn ze ook van harte welkom om mee te doen! De Junior Jazz Academy repeteert het hele jaar lang om de twee weken op zondagochtend vanaf 11:00u tot 12:45u bij de Jazzwerkplaats, Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch.

Instappen kan het hele jaar door.

Playground, de Junior Jazz Academy en de Jazz Academy zijn de succesvolle jongerenprojecten van de Jazzwerkplaats die jongeren begeleiden in hun ambitie serieus aan hun ontwikkeling in de muziek te werken.

Factsheet

Start: Zodra we de band compleet hebben!
Repetities: worden 2-wekelijks ingepland op zondag van 11:00u tot 12:45u
Afsluiting: op 28 mei tijdens Jazz in Duketown is ons eerste officiële concert. Daar komen vast nog wat uitvoeringen bij!
Niveau: gemiddeld – gevorderde muzikanten, voor alle instrumentalisten.
Deelnamekosten: € 240,- voor een volledig cursusjaar.
Inschrijven kan gedurende het hele jaar.

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Een superleuke band voor jonge ambitieuze muzikanten in de leeftijd van ongeveer 14 tot 17 jaar!

0