openbare saxofoonworkshop met The Duke’s Saxy Four op 8 april

25

Jaar Jazzwerkplaats: een Jazzyleum! Kom naar de jazzwerkplaatsdag in de Mengfabriek op 8 april en doe mee met één van de openbare workshops.

2017 is een bijzonder jaar voor de Jazzwerkplaats. In 1992 heeft Jeroen Doomernik het initiatief genomen tot wat kort daarna officieel de Stichting Jazzwerkplaats is geworden. Met andere woorden,
in 2017 bestaan we 25 jaar! We gaan het vieren op 8 april, dan is iedereen welkom in de Mengfabriek. Een jazzwerkplaatsdag met openbare workshops, een masterclass, presentaties en optredens.

The Duke’s Saxy Four, een kwartet bestaande 4 virtuoze saxofonisten te weten Daniël Daemen op sopraan- en altsax, Thom Kooijmans op altsax, Paul van den Oever op tenorsax en Joost van Buchem op baritonsax treden op en geven aansluitend een openbare saxofoonworkshop. Voor iedereen, ongeacht leeftijd. Breng wel je sax mee!

Meedoen aan de workshop is gratis, inschrijven is voor deze workshop niet nodig. Kom op 8 april naar de Mengfabriek en breng zo veel mogelijk mensen mee! Houd het blokkenschema op de homepage in de gaten voor het tijdstip van aanvang van de workshop. Voor vragen: mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Houd het blokkenschema op de homepage in de gaten voor de aanvangstijden van de workshops! Er kan nog iets veranderen.

0