openbare zangworkshop met babz verhoeven op 8 april!

25

Jaar Jazzwerkplaats: een Jazzyleum! Kom naar de jazzwerkplaatsdag in de Mengfabriek op 8 april en doe mee met één van de openbare workshops.

2017 is een bijzonder jaar voor de Jazzwerkplaats. In 1992 heeft Jeroen Doomernik het initiatief genomen tot wat kort daarna officieel de Stichting Jazzwerkplaats is geworden. Met andere woorden,
in 2017 bestaan we 25 jaar! We gaan het vieren op 8 april, dan is iedereen welkom in de Mengfabriek. Een jazzwerkplaatsdag met openbare workshops, een masterclass, presentaties en optredens.

Babz Verhoeven roept iedereen die op het terrein aanwezig is op 8 april bij elkaar voor een zangworkshop! Zangers, zangeressen en iedereen die gewoon graag wil zingen is welkom en kan meedoen met deze sing-a-long.

Meedoen aan de workshop is gratis, inschrijven is voor deze workshop niet nodig. Kom op 8 april naar de Mengfabriek en breng zo veel mogelijk mensen mee! Houd het blokkenschema op de homepage in de gaten voor het tijdstip van aanvang van de workshop. Voor vragen: mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Houd het blokkenschema op de homepage in de gaten voor de aanvangstijden van de workshops! Er kan nog iets veranderen.

0