Playground!

H

et aantal aanmeldingen voor de Junior JazzAcademy neemt toe! Allemaal jonge mensen die staan te popelen om muziek te maken. Vandaar dat we alweer een tijdje terug een groep zijn gestart met de naam Playground. Playground is bedoeld voor de jonge muzikanten van 10 tot ongeveer 12/13  jaar die graag willen leren samenspelen in een echte band. Iedereen vindt het superleuk, en alle instrumenten zijn in principe welkom! De lessen worden gegeven door saxofonist/ docent Thom Kooijmans.
N.B.: Je bent definitief aangemeld zodra we gekeken hebben of er voldoende aanmeldingen zijn. En of jouw instrument past binnen de bezetting van de band! We nemen contact met je op als we je inschrijving ontvangen hebben.

Factsheet

Lestijden: dinsdagavond van 18:30u tot 19:30u.
Repetities:
Voorjaar 2019: de repetities starten op dinsdag 12 maart (dan is er een snuffelrepetitie) en lopen wekelijks door tot en met dinsdag 4 juni 2019. In de meivakantie is er op 23 en 30 april geen les. De afsluiter: misschien wel een optreden op Jazz in Duketown tijdens de Pinksterdagen!

SJORS CREATIEF: De gratis proefles (vrijblijvend) is op dinsdag 12 maart 2019 van 18:30u tot 19:30u. Je kunt je daarvoor inschrijven vanaf 25 februari 2019 via www.sjorsactief.nl bij activiteit ‘Jammen in een band!’

Locatie: de Mengfabriek, aan de Tramkade no. 26.

Deelnamekosten:
Voorjaar 2019: € 88,- voor 11 lessen.

Vragen over het aanmelden? Stuur dan even een e-mail naar info@jazzwerkplaats.nl
Inschrijvers ontvangen zo wie zo per e-mail bericht.

Voor de jonge muzikanten van 10 tot ongeveer 12/13  jaar die graag willen leren samenspelen in een echte band!