Luister naar geluiden die je nog niet eerder hebt gehoord!
Podium Jazzwerkplaats is een nieuw initiatief in den Bosch waarbij we maandelijks op zondagmiddag intieme concerten brengen met landelijk bekend muzikanten. Ondersteund met interviews, eigen optredens en filmmateriaal kunnen onze gasten vertellen en laten horen wat het is in hun muziek dat hen zo fascineert. Denk aan zomergasten, maar dan met live muziek! De Jazzwerkplaats ontvangt de muzikanten en gaat een dialoog aan. Interessant voor musici en liefhebbers. Luister naar geluiden die je nog niet eerder gehoord hebt, naar het verhaal achter de muzikant.

Inloop vanaf 15:30u; aanvang 16:00 tot 17:30u. Tickets zijn verkrijgbaar à € 12,50.
Voor studenten is er een speciaal tarief van € 5,- (toegang op vertoon van studentenpas).

De eerste editie 2021 van Podium Jazzwerkplaats: Raams, Nobel & Happel
zondag 26 september 2021 16:00 uur

Gitarist Aron Raams, trompettist Teus Nobel en bassist Sven Happel komen vers uit de studio voor een nieuw album van het Aron Raams Septet.
26 september, bij het concert van Podium Jazzwerkplaats zullen zij een aantal van die stukken terugbrengen naar een open trio-vorm, waarbij de groove, blues en melancholie de drie pijlers blijven. Naar verwachting zal het nieuwe album van Raams rond december gereleased worden.

Teus Nobel is niet weg te denken uit de hedendaagse Nederlandse jazzscene. Hij ontving voor het album Saudade een Edison Jazz Nationaal en momenteel is hij veel op pad met zijn Liberty Group en Jeff Neve. Sven Happel is al jaren onderdeel van trouwe groove-tendem van Wouter Hamel en speelt met talloze andere artiesten , waaronder Kim Hoorweg en Janne Schra. Aron Raams speelt sinds 2011 bij Gare du Nord, waar hij inmiddels het stokje overgedragen heeft gekregen van Ferdi Lancee als bandleider, producer en componist.

0