Zangworkshop Singit 2.0 o.l.v. Emma Thwaite

H

oe gaat een nummer leven, geloven, en hoe wordt het echt ‘jouw song’?

Dit en meer bij Singit 2.0 met Emma Thwaite.

In Singit 2.0 ga je aan de slag met songs uit het pop, soul en jazz repertoire. Je gaat je verdiepen in de stijlen en je krijgt volop tips en tricks om je gevoel en timing in de songs te leren leggen. Je gaat verder met het ontwikkelen van intentie en gevoel, en timing en ritme. Ben je nieuw bij de workshop: je kan gewoon instromen. We beginnen met nieuw repertoire en je bepaalt zelf waar je de focus op wilt leggen!

Factsheet

Start: maandag 11 september 2017
Repetities: op maandag 11, 18 en 25 september; en op maandag 2, 9, 16 en 23 oktober van 19:15u tot 21:15u op onze locatie in de Mengfabriek aan de Tramkade no. 26.
Afsluiting: een korte laatste workshop met presentatie op zondagmiddag 29 oktober om 14.30u.
Niveau: zangervaring is fijn, maar ambitie is noodzakelijk!
Deelnamekosten: € 145,-

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Emma Thwaite is een half Nederlands, half Engelse jazz-, blues-, en popzangeres en heeft in Rotterdam jazz vocals gestudeerd. Ze is zich na haar opleiding als zangeres, songwriter, pianiste, (close harmony-)arrangeur en improvisatietalent gaan ontwikkelen en presenteren. Ze heeft over de jaren heen in verschillende bands en projecten altijd eigen werk geschreven en gearrangeerd, of bestaand werk gearrangeerd. Deze lijn zet ze voort in haar huidige bands: Emma & the Sweet Tones (blues, roots, jazz en eigen werk) en Close Harmony groep TwoTimesTwo (pop- en jazzballads). Vrije improvisatie gebeurt vooral tijdens het schrijven nummers, of als thema in workshops en zanglessen! Sinds 2011 is Emma koordirigente en arrangeur en heeft een aantal koren waarvoor ze wekelijks de muzikale invulling geeft aan de repetitie.

Tips en tricks om je gevoel en timing in de songs te leren leggen

0