Sing it (like Amy, Aretha or Justin!)

D

Hou jij ook zo van zingen? Wil jij, samen met anderen, al zingend de tips and tricks van het zingen van pop, soul en jazzy repertoire leren?

Op 8 mei begint bij de Zangwerkplaats de eerste van een reeks zangworkshops met de naam ‘Singit’ onder de bezielende leiding van Odeke de Koning. De zanggroep is bedoeld voor volwassenen en komt 5 repetities bij elkaar. We gaan aandacht besteden aan meerstemmig zingen, diverse stijlen, jouw stem en hoe deze werkt en we zullen samen een representatief repertoire instuderen. We sluiten af met een presentatie op hét jazzfestival van Den Bosch ‘Jazz In Duketown’! De Jazzwerkplaats heeft daar een eigen podium en naast een andere workshopgroep zullen wij onze nummers ten gehore brengen.

Odeke de Koning is singer, songwriter en vocal coach. Ze heeft ruime ervaring in het vak van schrijven, zingen en coachen en heeft haar opleiding onder meer aan het Conservatorium van Amsterdam Masters genoten. Odeke houdt van veel muziekstijlen; van jazz tot pop en alles wat daartussen ligt. Ze schrijft, produceert en arrangeert zelf, speelde met verschillende bezettingen en geeft op vele locaties les. Ze is enthousiast en authentiek! Kijk voor meer informatie op: www.odekemusic.com

Wil jij, samen met anderen, al zingend de tips and tricks van het zingen van pop, soul en jazzy repertoire leren?

Factsheet

Start: maandag 8 mei 2017

Repetities: op maandag 8, 15, 22, 29 mei; van 19:30u tot 21:15u in de Mengfabriek, Tramkade 26 in ‘s-Hertogenbosch

en een korte generale repetitie op vrijdag 2 juni om 19:30u

Afsluiting: een presentatie op het Jazzwerkplaats amateurpodium op Jazz-In-Duketownop op 3 juni van 14:00u tot 14:30u.

Niveau: zangervaring is fijn, maar ambitie is noodzakelijk!

Deelnamekosten: € 78 voor 5 sessies en de presentatie op Jazz in Duketown. 

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

0