weekendworkshop play simple things on difficult pieces o.l.v. Rolf Delfos

E

en workshop voor gemiddeld-gevorderde muzikanten die de nadruk legt op spelen met de lesinhoud en uitleg over improviseren. Ingepakt in mooie maar soms pittige arrangementen!

Factsheet

Start: zaterdag 1 december 2018
Repetities: op zaterdag 1 december 2018 staat om 10:15u de koffie klaar. Repetitie van 10:30u tot 16:00u;
en zondag 2 december van 10:15u tot 15:00u in de Mengfabriek, Tramkade 26 te Den Bosch
Afsluiting: kleine presentatie op zondag 2 december om 16:00u in de Mengfabriek
Niveau: gemiddeld-gevorderd, voor instrumentalisten
Deelnamekosten: € 95,- inclusief lunch

Alt-, bariton- en sopraansaxofonist Rolf Delfos uit Leiden is zeer actief in de Nederlandse jazzscene. Hij maakt sinds de jaren tachtig deel uit van onder meer The Houdini’s, The Auratones, Artvark Saxophone Quartet, The JazzInvaders, Cubop City Big Band, het Lewinsy Quartet en Licks & Brains. Hij is werkzaam aan het Koninklijk Conservatorium en het ArtEZ Conservatorium als docent saxofoon, methodiek en improvisatie. Bij ArtEZ is hij ook artistiek leider van het JazzArt Orchestra. Hij is daarnaast arrangeur, componist, programmeur, radiomaker en bestuurslid van de SENA. Voor zijn verdiensten in de Nederlandse jazzwereld ontvangt hij in 2013 de prestigieuze Peter Schilperoort Award.

Rolf Delfos heeft al meerdere workshops voor de jazzwerkplaats begeleid en staat bekend als een strenge, maar geliefde workshopleider waar je enorm veel van kunt leren als je er klaar voor bent!

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Een strenge, maar geliefde workshopleider waar je enorm veel van kunt leren als je er klaar voor bent!

0