Zangworkshop Magische Mix-ups and Mash-ups

B

ij deze zangworkshop onder leiding van Lizzie Kean gaan ons verdiepen in de haast magische charmes van het 4-akkoordenlied. Lizzie Kean: ‘Niet zomaar 4 akkoorden, maar de 4 akkoorden waarmee een lied altijd een hit wordt, of zo lijkt het wel. Liedjes zoals Hall of Fame, Just Give Me a Reason, Torn, I’m Yours …. de lijst is lang. Je kunt er ook een omkering van maken, en dan kom je uit bij liedjes als Africa en 9 Crimes.

Omdat de liedjes op dezelfde akkoorden gebaseerd zijn, kunnen we ook eventueel mash-ups van maken. We zullen de akkoordenprogressie bestuderen en de liedjes kunnen zowel meerstemmig arrangementen zijn als solo’s of duetten.’ Schrijf je in voor deze zangworkshop en pak deze ervaring mee!

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Factsheet

Start: maandag 13 februari 2017
Repetities: op maandag 13 en 20 februari; op maandag 6, 13, 20 en 27 maart en op maandag 3 april van 20:00u tot 22:15u op onze locatie in de Mengfabriek aan de Tramkade no. 26.
Afsluiting: een uitvoering op zaterdag 8 april overdag (tijdstip volgt) tijdens het spectaculaire Jazzyleum-feest, op de Tramkade
Niveau: geen zangervaring nodig, wel muzikaliteit en lef!
Deelnamekosten: € 125,-

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Lizzie Kean is een ervaren freelance theatermaker, muzikant, singer/songwriter, vocaal coach/trainer, docent zang/drama en arrangeur. Ze heeft in heel het Verenigd Koninkrijk (GB) gewerkt voor zowel musicals als toneel. Als theatercomponist schreef ze de muziek voor toneelstukken van o.a. Sue Townsend, en meerdere series bij de BBC. Ze heeft ook als actrice bij verschillende theatergezelschappen gewerkt. Op uitnodiging van Toneelwerkgroep Proloog is ze in de jaren ’80 naar Nederland gekomen en is betrokken bij veel aan zang- en theater gerelateerde projecten. Voor meer informatie over Lizzie Kean kun je terecht op haar website.

Een zangworkshop voor iedereen die wil experimenteren met bekende popsongs.

0