ZANGWORKSHOP O.L.V. VERA WESTERA – VOL –

O

p zaterdagochtend 25 januari organiseert de Zangwerkplaats een zangworkshop o.l.v. één van onze meest gevraagde zangdocenten; Vera Westera. Vera is een inspirerende, ervaren zangeres; thuis in allerlei genres, van jazz tot pop en klassiek. Tijdens Jazz in Duketown 2019 heeft ze op het Museumplein de Sing-A-Long voor een grote groep mensen begeleid.
Bij de Zangwerkplaats kennen we haar als een vakkundig docente die ervoor zorgt dat zowel jij als je stem op de juiste manier geactiveerd wordt, door je met allerlei geweldige zangoefeningen, prachtige harmonieën en melodieën en veel individueel én samen zingen aan de slag te laten gaan! Het genre waar we ons bij deze workshop op richten is jazz en soul. Het samen zingen en het opsteken van zangtechnieken waar je zelf op voort kunt bouwen zijn de speerpunten op deze ochtend!

Factsheet  DE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!

Repetitie: 1 repetitie op zaterdagochtend 25 januari 2020 van 09:30u tot 12:00u., op onze locatie in de Mengfabriek aan de Tramkade no. 26.
Vervolg: bij voldoende deelnemers is het wellicht leuk een 2e repetitie af te spreken.
Niveau: enige zangervaring gewenst; enthousiasme en inzet is minstens zo belangrijk!
Deelnamekosten: € 25,-

Meer informatie nodig? Mail naar info@jazzwerkplaats.nl

Vera Westera
Vera Westera (1972) kwam pas op twintigjarige leeftijd op het idee om het pad van de muziek in te slaan. Dit leidde tot een opleiding zang aan het Conservatorium van Arnhem, waar ze in 2000 cum laude afstudeerde. Al vroeg in haar muzikale carrière won Westera o.a. de Roos Geesink Prijs en een VSB Music Award en was ze tweevoudig winnares van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Westera zingt in veel verschillende genres en bezettingen, waardoor zij voor de meest uiteenlopende projecten wordt gevraagd. Zo zong ze in popgroep B1, akoestisch ensemble Biyuya en Groove Troopers. Met deze laatste formatie maakte zij haar debuut op North Sea Jazz Festival en ging ze op tournee naar Zuid-Afrika. Daarnaast zong ze in het project Nopera van Michiel Braam, waarmee verschillende podia in Europa werden aangedaan. Verder werkt Westera al jarenlang samen met orkest de ereprijs in producties als Randen van de Rock.

De speerpunten: het samen zingen en het opsteken van zangtechnieken!