Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DeltaFest op de Tramkade

8 juli 2023 @ 13:00 - 23:59

Op 8 juli vindt de eerste editie van het interactieve festival DeltaFest plaats op én om de Tramkade. DeltaFest is een festival passend bij het gebied: artistiek, creatief, veelzijdig, een beetje brutaal en vooral inspirerend. Het festival is gratis toegankelijk, voor een tientje kun je ook deelnemen aan de workshops.

DeltaFest is er speciaal voor jongeren tussen de 14 en 29 jaar. Ga op onderzoek uit in de Bossche Stadsdelta en ga tegelijk op zoek naar je eigen talenten bij workshops op het gebied van theater, film, dans, urban sports & culture, beeldende kunst, street arts, woord en spiritualiteit. Daarnaast zijn er voorstellingen, concerten, films, inspirerende lezingen en informatieve programma’s.

Programma Jazzwerkplaats 
Bij de Jazzwerkplaats zullen een aantal young professionals in één middag een concert voorbereiden en dit in de avond laten horen aan jou. Niks is van tevoren uitvoerig gerepeteerd of voorbereid. Het draait om spontaniteit, experiment en enthousiasme, dat waar jazz voor ons allemaal voor staat. In de pauzes van het optreden zal de uitgebreide platencollectie van de Jazzwerkplaats worden opengesteld en zijn verzoeknummers welkom.

Bezetting: Mart Muller – altsax | Jelle Willems – piano | Rik Jasker – gitaar | Eva van der Sterren – viool |
Kees van Schijndel – basgitaar | Youri Traa – drums

Kom op 8 juli naar de Tramkade.
DeltaFest ontdek je zelf!

Tickets voor de workshops zijn hier verkrijgbaar.

Gegevens

Datum:
8 juli 2023
Tijd:
13:00 - 23:59
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://deltafest.nl/

Organisatoren

De Jazzwerkplaats
DeltaFest

Locatie

De Jazzwerkplaats
Tramkade 26
's-Hertogenbosch, 5211 VB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
0