Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazzwerkplaats Play Along tijdens Horn of Plenty

10 maart @ 12:30 - 14:00

Wil je zelf meespelen in een XL-band tijdens Horn of Plenty? Dat kan op deze zondagmiddag! Er is natuurlijk niets leuker dan samen muziek maken. Neem je sax, trompet, fluit, trombone of ander (blaas)instrument mee en doe mee!

Onder leiding van Jeroen Doomernik van de Jazzwerkplaats ga je ter plekke een paar superswingende stukken instuderen. Een soort ‘speedworkshop’ zou je het kunnen noemen! Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, mits je maar noten kan lezen. Op het podium staat een fantastische begeleidingsband met jonge toptalenten vanuit de Jazzwerkplaats, die voor de juiste ‘groove’ zorgt.

Als je wilt, kun je de stukken die we gaan spelen van tevoren hier downloaden en beluisteren, maar we nemen alle partijen ook voor je mee. Deelname is gratis. Van tevoren aanmelden is fijn, maar je kunt ook gewoon last-minute aanhaken.

Nodig zoveel mogelijk muziekmakende vrienden uit en neem publiek mee, zodat het echt een megaleuke en muzikale happening wordt!

Bezetting Play Along Talent Band: Bram van de Glind (trompet), Eva van der Sterren (viool), Jan Lobee (tenorsax), Jelle Willems (piano), Rik Jasker (gitaar), Kees van Schijndel (bas) en Ap Verhoeven (drums).

Horn of Plenty: Experience the hottest horns to the fullest!
Jazzwerkplaats Play Along (XL) is onderdeel van het festival Horn of Plenty. Van 4 t/m 10 maart 2024 kleurt ’s-Hertogenbosch weer roze voor dit grote blaasmuziekspektakel van Nederland. Samen met trompettist Eric Vloeimans zet Horn of Plenty de blaasmuziek maar liefst zeven dagen lang, verspreid over de meest prominente podia van de stad, in het zonnetje. Het wordt een kleurrijk spektakel, waarbij allerlei genres aan bod komen. Kom genieten van extravagante optredens en intieme concerten én laat je omverblazen door dit meerdaagse feest van de blaasmuziek. Vanaf drie concerten of meer ontvang je korting op je tickets.

Beeld: Artishoot / Wim Roelsma

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
12:30 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://hornofplenty.nl/

Organisator

Horn of Plenty Festival
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater aan de Parade
Parade 23
's-Hertogenbosch, 5211 KL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
0