Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PODIUM JAZZWERKPLAATS: CHANGING LANDSCAPES – OENE VAN GEEL EN PHILLIPP RÜTTGERS

13 februari 2022 @ 16:00 - 17:30

€7,50 – €15,00

Oene van Geel (altviool, zang/cajon) en Philipp Rüttgers (piano) houden ervan om uitdagende composities uit te voeren en er doorheen te improviseren. Ze gebruiken een breed scala aan verschillende invloeden en lijmen deze aan elkaar met hun unieke geluid van een klassiek kamerduo, jazzduo of een hedendaags ensemble. Het komt allemaal neer op het onderscheidende vakmanschap dat elk van hen door de jaren heen heeft ontwikkeld in combinatie met hun zeer sterke drang om te communiceren en te improviseren, samen op zoek naar het onbekende moment van de waarheid. Een echt lonende ervaring voor het publiek dat graag verrast en voor de gek gehouden wordt. De muzikanten wonen in de metropoolregio Amsterdam, ontvingen talloze prijzen en compositiebeurzen en maken deel uit van de bruisende jazz-, improvisatie- en theaterscene in Nederland.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Er zijn uitsluitend zitplaatsen op 1,5m van elkaar; de ruimte wordt goed geventileerd. Bij binnenkomst vragen wij je om een QR-code. Een mondkapje is verplicht, behalve als je zit.

Gegevens

Datum:
13 februari 2022
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
€7,50 – €15,00
Evenement Categorie:

Organisator

De Jazzwerkplaats
E-mail:
info@jazzwerkplaats.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Jazzwerkplaats
Tramkade 26
's-Hertogenbosch, 5211 VB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
0