Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PODIUM JAZZWERKPLAATS: METE ERKER EN JEROEN VAN VLIET

10 april 2022 @ 16:00 - 17:30

€7,50 – €15,00

METE ERKER & JEROEN VAN VLIET MET HUN NIEUWE ALBUM ‘in’

Met de release van hun voorlaatste album ‘PLUIS’ in 2019 en de intensieve concertserie die daarop volgde, hebben Mete Erker en Jeroen van Vliet weer gevonden wat ze het allerliefste doen: samen spelen. De plaat en tour vormde een nieuw hoogtepunt in hun 30-jarige samenwerking en vriendschap.

Nu, 2 jaar later, is er een vers album met de titel ‘in’.  De composities zijn opnieuw van de hand van Mete en Jeroen en vormen, misschien nog meer dan op ‘PLUIS’, een uitgewogen en bevlogen muzikale reis langs verschillende binnenwerelden. De muziek klinkt donker, dan weer helder, vaak emotioneel, en soms ook licht.  Het individuele spel van Jeroen van Vliet en Mete Erker is volledig complementair. De intense interactie tussen de musici is steeds voelbaar en hoorbaar. Het vormt samen de grote kracht van dit duo, dat maakt dat hun muziek bij je binnenkomt.

Gegevens

Datum:
10 april 2022
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
€7,50 – €15,00
Evenement Categorie:

Organisator

De Jazzwerkplaats
E-mail:
info@jazzwerkplaats.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Jazzwerkplaats
Tramkade 26
's-Hertogenbosch, 5211 VB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
0