Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PODIUM JAZZWERKPLAATS: EFRAÏM TRUJILLO & REMBRANDT FRERICHS

26 februari @ 16:00 - 17:30

€7,50 – €15,00

Op zondag 26 februari komen saxofonist Efraïm Trujillo en pianist Rembrandt Frerichs naar Podium Jazzwerkplaats. Ze spelen deze middag klassiekers met een twist van hun album “The Standards Collection Vol.1”.

Los van elkaar zijn Trujillo en Frerichs binnen de jazz de afgelopen vijftien jaar bekend komen te staan als smaakmakende muzikanten. Ze kwamen elkaar vaak tegen, maar pas in de zomer van 2020 traden ze in het Bimhuis voor het eerst op als gelegenheidsduo. Na afloop was het publiek lovend over hun uitvoering van “Peace” (Horace Silver), wat de aanleiding vormde om gezamenlijk de studio in te duiken.

Het album is op een speelse en organische manier samengesteld en opgenomen. De stukken zijn niet perse geselecteerd op de bezetting van piano en sax, maar zijn een aantal van ieders favorieten. Door geen andere instrumenten toe te voegen is het echt een duo album geworden. Naast “Peace” bevat het bijvoorbeeld “Prince of Darkness van Wayne Shorter en “One Finger Snap” van Herbie Hancock. Standards, maar niet de standaard standards!

Foto: Allard Willems

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
€7,50 – €15,00
Evenement Categorie:

Organisator

De Jazzwerkplaats
E-mail:
info@jazzwerkplaats.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Jazzwerkplaats
Tramkade 26
's-Hertogenbosch, 5211 VB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
0